Shkolla e Muzikës, Artit dhe Baletit “Mjellmat” , ofron mundësinë edhe moshave tjera të jenë pjesë e trajnimeve dhe aktiviteteve tona, në këtë mënyre cdo njëri që ka pasion Artin, Muzikën , tani ka mundësinë të mësoj një instrument muzikorë, të këndoj apo edhe të vallzoj

Filloi Regjistrimi për vitin Shkollorë 2018 /2019

Bursa për talentët e vegjël….

Shkolla Mjellmat
E LICENCUAR NGA
E LICENCUAR NGA