Shkolla e muzikës, artit dhe baletit ‘Mjellmat’, ka lindur si ide ne fillim të shekullit -XXI- mirpo është bërë realitet në qershor të vitit 2018. Kjo shkollë është themeluar nga artistë eminent dhe me përvojë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Itali, Gjermani, etj. Lokacioni momental është qyteti i Ferizajit në Kosovë, mirpo ka pretendime për zgjerim të mëtutjeshëm në qytete dhe shtete të tjera në rajonin e Evropës Juglindore.

Shkolla e muzikës, artit dhe baletit ‘Mjellmat’, ofron mësime profesionale në fushën muzikore; solo këndim, klarinetë, kitarë, flaut, saksofon, perkusion (bateri), piano, violinë, etj. Gjithashtu në ambientin e shkollës tonë, ofrohen mësime në profile tjera artsitike, si: balet, art figurativ, teatër edukativ dhe kopsht muzikorë.  

 

Drejtoreshë: Elizabeta Krasniqi Emerllahu

Email: info@mjellmat.com &  shmabmjellmat@gmail.com

Mob: +386 49 800-120

Filloi Regjistrimi për vitin Shkollorë 2018 /2019

Bursa për talentët e vegjël….

Shkolla Mjellmat
E LICENCUAR NGA
E LICENCUAR NGA