Misioni ynë

Shkolla e muzikës, artit dhe baletit ‘Mjellmat’, ka lindur si ide ne fillim të shekullit -XXI- mirpo është bërë realitet në qershor të vitit 2018. Kjo shkollë është themeluar nga artistë eminent dhe me përvojë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Itali, Gjermani, etj. Lokacioni momental është qyteti i Ferizajit në Kosovë, mirpo ka pretendime për zgjerim të mëtutjeshëm në qytete dhe shtete të tjera në rajonin e Evropës Juglindore.

Departmentet

Teatër Edukativ

Kori “Mjellmat”

Filloi Regjistrimi për vitin Shkollorë 2018 /2019

Bursa për talentët e vegjël….

Shkolla Mjellmat
E LICENCUAR NGA
E LICENCUAR NGA